Projekt Ældrebolig

OBS – For at kunne læse de vedlagte bilag, er det nødvendigt, at du har installeret Adobe Reader. Programmet er GRATIS. Har du det ikke, kan det downloades her: Download Adobe Reader

Gennem årene har vores fællesareal været emne for diskussioner på såvel generalforsamlinger og bestyrelsesmøder.

Hvad skal vi med det?

Kan vi slippe af med det?

Under vores vejprojekt fortalte vi om fællesarealet, og vores tanker om det, til vores rådgivende ingeniør Bjørn Thomsen, Guntofte og Bech.

Luftfoto

Bjørn foreslog, at vi kunne prøve at arbejde med et projekt for et antal ældreboliger på arealet, og at han gerne ville lave en skitse, kvit og frit, vi kunne bruge i præsentationen over for Tårnby Kommune.

Det syntes vi i bestyrelsen var en kanon ide, og gav Bjørn grønt lys.

Vi fik Bjørns skitse – som du kan se ved at klikke på disse link Facade og Situationsplan

Formanden satte sig til tasterne, og nu begyndet kommunikationen med Tårnby Kommune. Desværre for os var det ikke noget der vandt gehør hos hr. borgmester Henrik Zimino. Han afviste os totalt og kunne ikke en gang formås til at tage sig tid til at høre på hvad vores budskab kunne betyde for os og Tårnby Kommune. Læs korrespondancen med Tårnby Kommune HER

Nu kan Tårnby Kommune – som så mange andre af landets kommuner – prale af en mangel på ældreboliger. Det må jo være rart for en borgmester.

Ulrik Klixbüll

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen