Luskebuks set i Tømmerupvang

I formiddags har et af vores vakse medlemmer, observeret en skummel person, som luskede rundt på vejen. Personen gik ind i indkørsler og haver, og viste stor interesse for hvad der foregik i de små hjem.. Der blev handlet resolut ved at ringe til politiet, som hurtigt kom frem, og fik iværksat en efterforskning. Desværre uden resultat.

 

Politiet fik følgende signalement af personen:

 

Dansk af udsende
28 – 30 år og ca. 190cm høj
Iført posende blå cowboybukser, en stor blå jakke med grå pelskant på hætten og på hovedet bar han en blå tophue.

 

Hvis du ser en person, der passer på denne beskrivelse bedes du kontakte politiet på tlf. 114.

 

Bestyrelsen vil gerne opfordre alle til at holde et vågent øje med hvad der sker på vejene, og med den kommende højtid for in mente vil bestyrelsen også opfordre alle til at indgå i Nabohjælp ordningen. Klik ind på www.nabohjælp.dk og tilmeld dig. Det koster ikke noget, og vi vil alle have glæde af det.

 

 Bestyrelsen ønsker alle en god og rolig jul.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen