Fiberen nærmer sig!

Fra Dansk Kabel TV  har vi modtaget nedenstående information vedrørende nedgravning af fremføringsrør til senere brug af fiberkabler.
Vi skal etablere et (HP = house passed) fiberprojekt i jeres område for TDC, hvor vi graver tomme fiberrør ned til fremtidig forsyning af parcellerne (HH), vi opererer kun i offentlige/GF´s arealer.

Der opsættes ligeledes en hovedfordeler (HF-A) og flere lokalfordelere (LF-ACxx) strategiske steder i området. Der blæses fiber imellem skabene og monteres et fordelingsnet til alle HH.

Placering af skabene søges igennem kommunen og kommer i høring hos de parceller som får et skab udfor deres grund. skabene placeres i offentlige arealer.

Når vi har færdigmeldt gravearbejdet og TDC har behandlet returdokumentation indkaldes kommunen og GF til en afleveringsforretning, hvor alle traceer gennemgås.

Tidsplanen for gravearbejdet er her:


Der bliver gravet i fortovet i begge sider af vores veje. Der graves altid i tættes på skellet, så i de fortove hvor der ligger to rækker fliser er det kun den inderste flise der tages op.
På denne tegning viser den røde linje hvor der skal graves:

At vi få nedlagt fiberrør nu betyder IKKE, at vi kan få en fiberforbindelse her og nu. På et tidspunkt i løbet af 2024 vil TDC formegentlig køre en kampagne for at få flest mulige parceller tilsluttet.
Bliver man tilsluttet, plejer det at være op til hvert enkelt medlem at bestemme, hvem der skal levere indholdet.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen