Nabohjælp

Hjælp til selvhjælp er en god ting, og hvad vil så være mere naturligt end at omskrive den talemåde til:

Nabohjælp er selvhjælp.

Læs mere om nabohjælp og download deres app på Nabohjælps hjemmeside

Bestyrelsen vil i løbet af den næste månedstid omdele nye Nabohjælp mærkater, så du kan skifte de gamle ud, eller sætte dem op for første gang. Der er ingen tvivl om, at Nabohjælp er en god ting, og det er i alle medlemmers interesse, at vi prøver at holde ubudne gæste langt væk fra vores forening. Bestyrelsen vil dog gerne understrege, at det er ikke bestyrelsen, der laver aftale mellem medlemmerne, det er op til jer selv at få de nødvendige aftaler på plads.

God sommer til alle.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen